Advies (gratis) over het vinden en/of behouden van werk? Neem contact op met Incluvisie.

Gratis advies op maat:

  • Wil je graag aan het werk en wil je eens sparren over hoe je dat het best kan aanpakken? Incluvisie denkt met jou mee. Aan het eind van het (telefoon) gesprek weet jij hoe je de zoektocht naar werk het beste kunt aanpakken.
  • Werk je, maar vraag je je af of het je wel lukt om je werk te behouden. Incluvisie denkt mee over manieren om je werk te kunnen behouden en geeft zo nodig informatie over voor- en nadelen van WIA, IVA etc.

Wil je advies op maat?  Bel of mail dan naar Roos Hoelen, kwartiermaker Incluvisie:  roos@incluvisie.nl of 06-20915820

Via de Facebookpagina en het twitter account van Incluvsie deelt Incluvisie vacatures die openstaan voor mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking. Gebruik bij beide media het zoekwoord: Incluvisie. Wil je liever vacatures per mail ontvangen? Laat dat dan even weten aan Roos Hoelen.

%d bloggers liken dit: