Over DelfTalent

De Mensen

Roos Hoelen

RoosMetGlas40pctIk ben Roos Hoelen-Van Delft, oprichtster van DelfTalent.

Ik ben ruim 14 jaar werkzaam geweest als headhunter, recruiter en consultant werving &selectie bij verschillende werving en selectiebureaus. Bij al die bureaus wierf ik midden en hoger kader personeel in onder anderen de sectoren: Dienstverlening, Financiële Dienstverlening, Technologische industrie, ICT, Overheid en Gezondheidszorg. De vakgebieden varieerden van sales, marketing en financiële functies tot technische functies.

In 2011 werd ik consultant bij Onbegrensd Talent. Daar deed ik hetzelfde als ik deed in mijn 14 jaren als headhunter: Zorgen dat de juiste man of vrouw op de juiste plaats in een organisatie terecht komt en daar een meerwaarde levert. Ook bij Onbegrensd Talent ging het om hoger opgeleide mensen. Het enige verschil met de andere werving en selectie bureaus waar ik werkte was dat Onbegrensd Talent zich bezighield met het werven en selecteren van mensen met een arbeidshandicap. Maar net als in mijn vorige banen bracht ik hier eerst in kaart wat voor soort werknemer een organisatie nodig heeft. Daarna ging ik op zoek naar de juiste match. Samen met de kandidaat verzorgde ik een open communicatie met de werkgever over de beperking van de kandidaat zonder dat een van de partijen zich daar ongemakkelijk bij voelde. Deze open communicatie bleek vaak de juiste start voor een duurzaam en succesvol dienstverband.

Tijdens mijn werk bij Onbegrensd Talent heb ik mensen geworven voor functies in allerlei vakgebieden en branches. De functies varieerden van Accountant en Fiscaal jurist tot ICT developer en Actuarieel medewerker.

In dienst van  Onbegrensd Talent heb ik onder anderen een project verzorgd van instroom van 8 hoger opgeleide wajongeren bij SNS.

In de periode juni 2011 t/m september 2012 heeft Roos Hoelen (via Onbegrensd Talent) zich ingezet voor de plaatsing van extra Wajongeren binnen SNS REAAL. Haar werkwijze is een prettige combinatie van vriendelijkheid en vastberadenheid zonder dat de (on)mogelijkheden van de Wajongere en de vraag van de klant uit het oog worden verloren. Hierdoor zijn meerdere succesvolle plaatsingen bij SNS REAAL een feit.

Ellen de Ruijter, Adviseur P&O Beleid & Ontwerp

Verder heb ik ICT-ers geplaatst bij verschillende ICT bedrijven. Ook plaatste ik stagiaires en medewerkers bij Shell. Verder heb ik Draagvlakonderzoek gedaan, o.a. bij Aegon om in kaart te brengen welke leidinggevenden in de organisatie het wel en welke het niet aandurfden iemand met een beperking in dienst te nemen. Ik onderzocht dan wat bij deze mensen de obstakels waren om mensen met een beperking aan te nemen en heb vervolgens een plan van aanpak gemaakt om die obstakels uit de weg te ruimen.

Met DelfTalent hoop ik nog meer werkgevers te ondersteunen in het aannemen van gekwalificeerd personeel met een beperking. Hierbij zoek ik ook altijd de samenwerking met andere organisaties.

Klaas van Ooijen

KlaasLinkedIn

Mijn naam is Klaas van Ooijen.

Nadat ik jarenlang binnen het Vluchtelingenwerk werkzaam ben geweest, heb ik vanaf 2005 diverse functies vervuld die verband houden met het aan het werk helpen van mensen. Ik heb veel ervaring in het werken met mensen die door een psychische of lichamelijke beperking aan de kant kwamen te staan. In veel van de door mij vervulde  functies, was het mijn verantwoordelijkheid om mogelijkheden en competenties  van werkzoekenden in kaart te brengen. Tijdens mijn werkzaamheden ondervond ik hoe moeilijk het was voor mensen met een beperking  om aan een baan te komen. In mijn laatste functie recruiter en researcher bij Onbegrensd Talent kreeg ik in een groter verband de kans om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de kansen op werk voor arbeidsgehandicapten. Naast het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor vacatures en het plegen van acquisitie, ben ik bij Onbegrensd Talent ook bezig (geweest) met het volgen  van de politieke ontwikkelingen op het gebied van werkgelegenheid voor mensen met een beperking. Actuele onderwerpen hierbij zijn de Participatiewet en het quotum arbeidsgehandicapten. Daarbij heb ik contact gezocht met politici en gezorgd dat ik een serieuze gesprekspartner van hen werd.

Via de site van DelfTalent houd ik u op de hoogte van de laatste politieke ontwikkelingen op het gebied van arbeidsparticipatie en het quotum arbeidsgehandicapten. Ik hoop dat de informatie er aan bijdraagt dat u zich als werkgever en als werknemer kunt voorbereiden op een veranderende arbeidsmarkt met de daarbij behorende veranderende wetgeving op het gebied van arbeidsparticipatie ie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is het nog crisis maar in de toekomst zal de arbeidsmarkt iedereen nodig hebben en verplicht moeten inzetten. Ook mensen met een beperking!

Mark Hoelen

Mijn naam is Mark Hoelen. Ik heb ervaring in de ICT als software-ontwerper en -ontwikkelaar bij internationale ondernemingen als IBM, Scania, Mitsubishi en nationale ondernemingen als Sligro, DeliXL, ZON Fruit and Vegetables. DelfTalent maakt gebruik van mijn advies op het gebied van strategie, commercie, financiën en ICT.

%d bloggers liken dit: